Geef ook trainingen zonder zorgen !

Buvoo | Trainingzonderzorgen & …Daikin

Trots zijn we zeker ! Buvoo gaat vanaf januari 2020 alle organisatorische handelingen van de trainingen van Daikin naar haar gebruikers, installateurs en andere belanghebbenden compleet verzorgen. Daikin is marktleider op het gebied van stijlvolle, energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige airconditioningsystemen. Daikin is zo sterk groeiende, dat het bedrijf zelf vond dat de organisatie rondom deze trainingen niet meer aan hun eigen hoge eisen voldeed. Daarnaast wilde men een professionaliseringsslag maken: sneller, vollediger en de best mogelijke service aan haar klanten bieden.

Dit alles gaat Buvoo als trainings-ondersteuner op zich nemen. Wij zeggen altijd: U de inhoud, wij de rest !

Buvoo | Trainingzonderzorgen werkt met de meest moderne systemen. Met deze systemen ontzorgen wij u als organisatie in administratie, facturatie, uitgifte deelname-tickets en certificaten. Zelfs tot aan het verzorgen van de evaluaties van trainingen. Kortom: complete ontzorging.

Bij trainingen werken wij met een eventsysteem waarmee we de complete flow van aanmelden tot en met het betalen en certificaat-uitgifte programmeren. Eenmaal ‘live’ loopt het overgrote deel geautomatiseerd en ontvangen de deelnemers de juiste informatie op de juiste momenten, snel en volledig.

Dit werkt globaal als volgt:

1) Programmeren met condities: wat gebeurt wanneer en waarom.
2) Als de flow goed geprogrammeerd is, loopt de inschrijvingsafhandeling van het event grotendeels vanzelf.
3) Binnen de geautomatiseerde inschrijvingsflow kun je bijlages, certificaten of evaluatie meezenden of uit laten voeren.
4) Alle mails kunnen automatisch, met het juiste klantdomein, vanuit Buvoo verzonden worden. Wij werken dus feitelijk vanuit de klant.

Kost het organiseren van trainingen binnen uw organisatie ook te veel mankracht, tijd of inspanning? Of: is er de wens om e.e.a. nog professioneler op te tuigen? Kom dan eens een keer bij ons een bakje koffie drinken. Bij ons in Brabant is het gezellig en hebben we de tijd. Dit komt oa. door slim automatiseren. Deze tijd gunnen wij u uiteraard ook   : . )

Voor info: Trainingzonderzorgen  | info@trainingzonderzorgen.nl  |  06-8308 8553 en vraag naar Alex van Balen

Powered by BUVOO