Neem een digitale voorsprong

De samenleving wordt steeds digitaler. De mogelijkheden lijken oneindig… Maar wat past nu het beste bij mijn organisatie of vereniging?

Wilt u uw beroepsvereniging, ondernemersvereniging of netwerk professionaliseren? Uw leden inspireren en zorgen dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen? Verenigingsbureau Vereniging Zonder Zorgen ondersteunt u hier graag bij. Wij verzorgen uw ledenadministratie en bouwen samen met u aan de groei van uw vereniging. We werken met de nieuwste cloudsystemen, zodat uw administratie altijd beschikbaar en optimaal gestructureerd is.

Wij moderniseren uw vereniging

Organiseert u een event, conferentie of algemene ledenvergadering? Event Zonder Zorgen neemt u graag alle regelzaken uit handen. We werken met de nieuwste systemen voor geautomatiseerd inschrijven, betalingen en call-for-papers. We organiseren locaties, gastsprekers en zorgen dat uw event in alle opzichten soepel verloopt. Of het nu een fysiek evenement of een digitale bijeenkomst is.

Full Service congres ondersteuning

Bij het organiseren van trainingen en workshops komt veel kijken. Training Zonder Zorgen regelt alle zaken rond uw fysieke of digitale training. Van geautomatiseerd inschrijven en betalen tot het organiseren van locaties en lunches: wij zorgen dat u zich alleen met de inhoud bezig hoeft te houden.

Trainingen: U de inhoud, wij de rest

Wilt u uw bedrijf laten groeien, dan is het belangrijk dat uw medewerkers met u meegroeien. Dat iedereen op de juiste plek zit en dat mensen samen werken aan een helder doel. Buvoo Advies haalt razendsnel de knelpunten binnen uw bedrijf naar boven en coacht u bij het doorvoeren van veranderingen. Zo kunt u uw doelen realiseren.

Coaching

Al ruim 10 jaar tillen zij onze vereniging naar een steeds hoger plan door middel van het moderniseren van onze ledenadministratie, het (mede) organiseren van al onze evenementen en de communicatie naar de leden.
Annemieke Driessen

Voorzitter, Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Al heel wat jaren worden wij perfect ondersteund bij al onze (meerdaagse) trainingen. Geautomatiseerde inschrijvingen, betalingen en evaluaties: Alles rondom onze trainingen wordt ons uit handen genomen.
Carlijn de Roos

Eigenaar, Kind & Jeugd

Waarom OrganisatieZonderZorgen

Wij hebben de beste online tools van dit moment. Dit scheelt u een een tsunami aan tijd en geld. Wij analyseren uw vraag en implementeren het best mogelijke antwoord.

Wat maakt ons zo bijzonder?

Wij werken samen met de meest vooraanstaande software developers. Wij kennen deze markt en gebruiken het neusje van de zalm voor onze klanten.

Vrijheid vanuit de Cloud !! Al onze tools zijn cloudbased applicaties:

  • Ledenadmin  –  Administratie en financien vanuit 2 cloud softwaresystemen
  • Trengo            –  Ultra modern communicatieplatform, incl ledenchat wachtrij per klant
  • Easydus          –  Volledige automatisering van oa deelnemersregistraties en vele andere processen
  • Documenten  –  Met onze BuvooCloud heeft u altijd toegang tot al uw documenten
  • ZOOM             –  Business licenties met ondersteuning vanuit Buvoo voor al uw digitale meetings

Geweldig team. Ten tijden van Corona hebben zij ons in 2,5 week geholpen om over te kunnen gaan van fysieke naar digitale trainingen.

Renee Beer

Eigenaar, EMDR Kind & Jeugd

Contact

Heb je een vraag of een opmerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!