1.3 miljoen ZOOM-trainingsminuten

Ben je druk bezig en flink op stoom, komt Covid-19 ineens om de hoek…..

Wat doe je dan met je bedrijf dat gedurende het jaar gemiddeld tussen de 20% – 50% van de tijd bezig is met het ondersteunen bij (fysieke) trainingen en netwerkavonden en daarnaast congressen organiseert.

Ja, dan moet je schakelen!

We werkten met onze tools al volledig in de cloud, maar toen fysieke bijeenkomsten niet meer werden toegestaan hebben we de laatste weken van maart en de eerste weken van april naarstig gezocht naar de beste online-vergadertools. Van Webex en Teams, tot Skype, Google Hangouts, Slack en ZOOM. Uit alle aanbieders is het uiteindelijk ZOOM geworden. En wat zijn we daar nu blij mee !

We kochten in april jl. 10 Business Licenties, maar dat werden er al snel 16. We plannen nu vergaderingen voor onze klanten, maar faciliteren daarnaast echt alles rondom trainingen: van de inschrijvingen, het verzorgen van documentatie, automatisch afhandelen van betalingen tot het geautomatiseerd versturen van de certificaten. Dit alles verloopt vanuit ons EventSysteem. Van hieruit mailen we de deelnemers, maar niet zo maar… Iedere deelnemer ontvangt namelijk een mail met daarin een privacy-statement. Als men door te klikken op de privacy-link akkoord gaat met de betreffende statement, ontvangt men automatisch de juiste ZOOM-link met wachtwoord voor zijn of haar groep van de betreffende training. Daarnaast houden we met ZOOM webinars, ALV-s en netwerkavonden, vergaderen alle commissies met elkaar etc etc.

Dit alles is de reden dat we eens goed naar ons ZOOM-dashboard zijn gaan kijken. Wat schetst onze verbazing? Blijken we vanaf april tot begin december toch al mooi reeds voor 1,3 miljoen minuten aan ZOOM-meetings te hebben gefaciliteerd. Dit is het equivalent van zo’n 12,5 manjaar aan streamingsuren (!!). Nieuwsgiering? Kijk dan op de factsheet hieronder.

Wil je na het lezen van de cijfers meer weten over Buvoo | Trainingzonderzorgen, dan ben je altijd welkom op ons kantoor in Leende of bel voor een afspraak:
Alex van Balen, 06-57318192