Succesvol door structuur en tevreden medewerkers

Over ons

Buvoo Advies zorgt dat bedrijven hun ambities waar kunnen maken, dankzij succesvolle medewerkers, heldere structuur en duidelijke doelen.

Voor wie

De 25 jaar ervaring wordt vooral gebruikt bij producerende MKB bedrijven in Zuid-Nederland.

Buvoo Organisatieadvies

 

U heeft ambitieuze plannen voor uw bedrijf, maar u ziet ook dat het intern niet lekker loopt. Misschien vinden medewerkers het lastig om mee te gaan in veranderingen. Misschien zit niet iedereen op de juiste plek. Of weten mensen niet wat er van hen verwacht wordt. Wat het probleem precies is, is voor u onduidelijk. Maar wél duidelijk is dat er iets moet gebeuren. Want als het ergens in uw organisatie knelt, dan kunt u uw ambities niet waarmaken. 

Buvoo Advies is tevens businesspartner van Route ICR.
U kunt onze expertise bij het gebruiken van de online tool inschakelen via Paul Joore: pauljoore@incontrolrating.com  “Route ICR helpt ondernemers om grip te krijgen op het realiseren van hun ambitie”

    Klik hier voor meer informatie

Werkgeluk van medewerkers

Buvoo Advies vindt het zonde als bedrijven hun volledige potentieel niet benutten. We willen u graag helpen om de puzzel kloppend te maken. Te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dat medewerkers doen waar ze goed in zijn en elke dag bijdragen aan de doelen van uw bedrijf. We vinden het belangrijk dat elke medewerker fluitend naar zijn werk gaat, want een succesvol bedrijf  heeft naast de juiste structuur en heldere doelen vooral ook bij blije medewerkers. En werkgeluk, daar kan Buvoo Advies aan bijdragen. Hoe? Niet met ingewikkelde methodieken en rapporten, maar door het bedrijf in te duiken. Gesprekken te voeren, goed te luisteren, de vinger op de zere plek te leggen en zo een brug te slaan tussen directie en medewerkers.

Bedrijfsanalyses

Buvoo Advies ondersteunt u graag bij het toekomstbestendig maken van uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring bij producerende MKB-bedrijven, zien we razendsnel waar de knelpunten zitten. U kunt ons inzetten voor het maken van een bedrijfsanalyse, zodat u ontdekt waar in uw bedrijf aanpassingen nodig zijn.

Sparringpartner voor management

We fungeren vaak als sparringpartner voor het management. Tijdens regelmatige gesprekken brengen we uw bedrijf in kaart en kijken we hoe we problemen op kunnen lossen. Zo kunt u daarna soepel verder bouwen aan de ambities van uw bedrijf.

Interim management

U kunt ons inzetten als interim-manager, zodat we op de werkvloer de noodzakelijke veranderingen door kunnen voeren.

Onze pluspunten
Waarom werken met Buvoo Organisatieadvies?

Veel ervaring bij een groot aantal bedrijven

Buvoo Advies heeft jarenlange ervaring als manager bij diverse bedrijven in een groot aantal sectoren. Daardoor zien we snel waar de knelpunten liggen.

Eerlijk en open

Eerlijkheid en openheid staan bij ons voorop. Ook als de boodschap misschien minder prettig is, zeggen we u toch waar het op staat.

Snel verborgen blokkades opheffen

Onze scherpe blik zorgt ervoor dat we snel verborgen blokkades in beeld kunnen brengen. En belangrijk: die ook kunnen oplossen.

Goed luisteren is de basis

Doordat we goed luisteren naar uw medewerkers, leggen we de vinger snel op de zere plek. Ingewikkelde methodieken zijn niet nodig: diepgaande gesprekken en analytisch vermogen zijn genoeg.

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ook uw organisatie stroomlijnen?

” Buvoo Advies heeft in de periode
2018 – 2019 – 2020 bij Thiekon een verbetertraject begeleid, waarin de orderintake en logistiek zijn doorgelicht en beter gestroomlijnd. Door de invoering van het ERP-systeem is de orderdoorstroom stapsgewijs vastgelegd. Ook is de HRM-structuur geactualiseerd en zijn taken en verantwoordelijkheden duidelijker afgebakend.

Alex van Balen heeft dit verbeterproces op een praktische manier aangestuurd. Zijn stijl van leidinggeven is direkt  en probleemgericht met een goede focus op het bereiken van concrete resultaten.”

Paulette Klei - Klinkers

Eigenaar / DGA, Thiekon Constructie | Verzinkerij Rijen

Koffie?

Elke samenwerking begint bij een goed gesprek. We nemen graag de tijd om uw behoeften te bespreken en de mogelijkheden te verkennen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kop koffie op ons kantoor.