Strak georganiseerde events die uw organisatie verder brengen

U focust op inhoud, wij op de organisatie

Een jaarlijks sales-event. Een grote conferentie. Een algemene ledenvergadering. Veel bedrijven organiseren regelmatig evenementen. In de praktijk is dit altijd veel meer werk dan verwacht. Het versturen van uitnodigingen, het verwerken van inschrijvingen, het zoeken van locatie en dagvoorzitters: de takenlijst is lang.

Geautomatiseerd proces: basis voor succesvol event

Event Zonder Zorgen neemt u de complete organisatie van uw event uit handen. Of het nu om een fysieke bijeenkomst op locatie gaat of om een digitaal event via videoconference. We werken met de nieuwste IT-systemen, zodat het administratieve proces geheel geautomatiseerd verloopt. Van online registratiesysteem tot geautomatiseerde betaling. Snel, soepel en foutloos. Daarmee is de basis voor een succesvol evenement gelegd.

Digitale events

Een locatie is niet meer nodig en ook reistijd behoort tot het verleden: digitale events zijn niet meer weg te denken. Event Zonder Zorgen organiseert uw digitale conferenties graag. We hebben videoconferentie-licenties bij verschillende partijen, dus we werken altijd met het kanaal dat het beste bij uw event past.

%

Percentage digitale events Q2 2020

Licenties

Event Zonder Zorgen heeft videoconferentie-licenties bij verschillende partijen. Hierdoor zijn we altijd de juiste partner met de juiste tools.

Voorbereiding / Planning

Wij beheren de planning, hebben overzicht en versturen de uitnodigingen via ons eigen eventssysteem.

uitnodigingen

In onze uitnodigingen verwerken we altijd eerst een te ondertekenen privacy-verklaring. Indien akkoord, ontvangt de deelnemer automatisch de juiste meeting-link + wachtwoord en bijbehorende documenten.

Fysieke events

Voor bepaalde bijeenkomsten is persoonlijk contact onmisbaar. Event Zonder Zorgen regelt uw fysieke event van begin tot eind. Van geautomatiseerde inschrijvingen tot het verlenen van hand- en spandiensten tijdens het event: bij ons kunt u de complete organisatie met een gerust hart neerleggen.

%

Percentage digitale events Q2 2020

Voorbereidingen event

Alles start met het doel. Wij gaan niet over de inhoud maar denken mee over:
– Logistiek
– Budgetten
– Marketing
– Locatie
– Catering
– Techniek 

Uitnodigingen

Met ons eventsysteem kunnen deelnemers inschrijven en krijgt men geautomatiseerd de juiste bevestigingen gemaild. Wij verzorgen geautomatiseerd:
– bevestigingen,
– event-tickets,
– betalingen,
– documenten en
– realtime overzichten voor de organisatoren.

Dag van Event

Ons team kan op de dag / dagen van het event ingezet worden bij de:
– ontvangst
– ticketscanning
– informatievoorziening
– ondersteuning van sprekers
– locatiebeheer
– overall management

Evaluatie / Certificering

Wij nemen de tijd om met onze opdrachtgevers te evalueren en te ontdekken wat er een volgende keer nog beter kan. Naar de deelnemers toe verzorgen wij, wederom geautomatiseerd:
– evaluatieformulieren,
– certificaten

Geautomatiseerde administratieprocessen

De organisatie van uw event verloopt probleemloos, dankzij de nieuwste IT-systemen.

Ons ervaren team neemt u alle regelzaken uit handen

Geen zorgen: wij zorgen dat uw event tot in de puntjes is georganiseerd.

We denken mee over inhoud en strategie

We zijn meer dan een regelneef: samen brengen we uw event op een hoger plan.

Altijd klaar op knelpunten op te lossen

We zijn 100% betrokken bij uw bijeenkomst. U kunt ons altijd bellen voor de kleinste dingen: wij lossen alles op.

Koffie?

Elke opdracht begint bij een goed gesprek. En daar nemen wij de tijd voor. Goed voorbereiden en analyseren levert het beste resultaat.

Testimonials

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”