Toekomstbestendige trainingen voor ambitieuze bedrijven

Over ons

Een fysieke of digitale training organiseren? Wij nemen graag alle regelzaken van u over. We werken daarbij met de nieuwste IT-cloudsystemen.

Voor wie

Een docent, trainer of bedrijf die de organisatie van haar trainingen uit handen willen geven. Wij regelen alles.

Training Zonder Zorgen

 

Als u trainingen voor uw medewerkers, freelancers of klanten wilt organiseren, dan komt daar veel bij kijken. Van uitnodigingen versturen en inschrijvingen verwerken tot planningen maken en betalingen regelen. Training Zonder Zorgen neemt u de complete organisatie van uw training uit handen.

We werken met de nieuwste IT-cloudsystemen, zodat het administratieve proces geheel geautomatiseerd en foutloos verloopt. U kunt zich focussen op de inhoud van uw training, wij regelen de rest.

Digitale en fysieke trainingen 

Trainingen organiseren we ook digitaal. Dankzij online toepassingen als Zoom is het niet meer nodig om op locatie te verschijnen, maar kunnen deelnemers uw training zonder problemen digitaal volgen. Dat scheelt reistijd én geld: win-win dus!

Digitale trainingen

Digitale trainingen zijn een efficiënte manier om op te leiden. Training Zonder Zorgen neemt graag de organisatie van digitale events van u over. We hebben videoconferentielicenties bij verschillende partijen, dus we werken altijd met het kanaal dat het beste bij uw training past.

Fysieke trainingen

Wilt u uw medewerkers of klanten opleiden op een fysieke locatie, dan ondersteunt Training Zonder Zorgen u daar graag bij. Van geautomatiseerde inschrijvingen tot het regelen van betalingen en locaties: wij nemen u graag alle regelzaken uit handen. U heeft nergens meer omkijken naar.

Onze pluspunten
Waarom werken met Training Zonder Zorgen?

Geautomatiseerde administratieprocessen

De organisatie van uw training verloopt probleemloos, dankzij de nieuwste digitale systemen. Alle data verwerken we in de cloud.

Ons ervaren team neemt u alle regelzaken uit handen

Geen zorgen: wij zorgen dat uw training of workshop tot in de puntjes is georganiseerd.

We denken mee over inhoud en strategie

We zijn meer dan een regelneef: samen maken we van uw training een groot succes.

Altijd klaar op knelpunten op te lossen

We zijn 100% betrokken bij uw training of workshop. U kunt ons altijd bellen: wij zorgen dat uw training soepel verloopt.

Nieuws

Voortreffelijke Workshop met als thema: Woede, Wrok en Wraak.

Herman Veerbeek werkt voor de organisatie van zijn workshops al jaren samen met Buvoo | Trainingzonderzorgen. De workshop ‘Woede, wrok en wraak’ van Herman kreeg recentelijk over de laatste 5 workshops (allemaal online) een gemiddelde beoordeling...

1.3 miljoen ZOOM-trainingsminuten

Ben je druk bezig en flink op stoom, komt Covid-19 ineens om de hoek..... Wat doe je dan met je bedrijf dat gedurende het jaar gemiddeld tussen de 20% - 50% van de tijd bezig is met het ondersteunen bij...

Geef ook trainingen zonder zorgen !

Buvoo | Trainingzonderzorgen & ...Daikin Trots zijn we zeker ! Buvoo gaat vanaf januari 2020 alle organisatorische handelingen van de trainingen van Daikin naar haar gebruikers, installateurs en andere belanghebbenden compleet verzorgen. Daikin...

Wiens trainingen lopen als een trein?

“Training Zonder Zorgen van Buvoo is een organisatie die precies weet hoe je een training kunt organiseren. Zij nemen al het werk en je zorgen uit handen, zodat jij je als professional alleen met de inhoud bezig hoeft te houden. Fijn team.“

Erik ten Broeke

Eigenaar, Nederlands EMDR Instituut

” Prettige partner om mee samen te werken. Denken mee in het zoeken naar oplossingen en gaan actief aan de slag met de werkzaamheden zoals afgesproken 

Paul Durenkamp

Coördinator Kennis & Opleidingen, Daikin Nederland B.V.

“Adequate, snelle en betrouwbare dienstverlening.”

Renee Beer

Eigenaar, EMDR Kind & Jeugd

Koffie?

Elke samenwerking begint met een goed gesprek. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te verkennen en zo de basis te leggen voor succesvolle fysieke of digitale trainingen. U bent van harte welkom voor een kennismaking op ons kantoor.