Voor ambitieuze (beroeps) verenigingen die hun leden willen stimuleren

Over ons

We nemen verenigingen niet alleen de ledenadministratie uit handen, maar zorgen ook voor dynamiek en betrokken leden.

Voor wie

Wij werken voor landelijke beroepsverenigingen en opleidingsinstituten, ondersteunen besturen en organiseren congressen, ALV’s en netwerkavonden.

Vereniging Zonder Zorgen

 

Beroepsverenigingen, ondernemersverenigingen, netwerken: wij worden warm van verenigingen die écht iets willen betekenen voor hun leden. Die hen iets willen leren en hen willen inspireren. Ons verenigingsbureau neemt verenigingen niet alleen de complete ledenadministratie uit handen, maar we denken ook graag mee over het dynamisch maken van de vereniging. 

Wij zien altijd kansen om verder te groeien en leden nog enthousiaster te maken over hun lidmaatschap. Dat doen we met de inzet van de nieuwste communicatietools en IT-middelen. Zo bouwen we samen aan een actieve ledencommunity. We zorgen dat uw vereniging energiek en krachtig blijft én professioneel te werk gaat.

Een brede blik en veel ervaring

 

Vereniging Zonder Zorgen werkt voor een groot aantal verenigingen. Daardoor weten we precies wat er speelt in de verenigingswereld, zien we steeds nieuwe kansen voor innovatie en weten we hoe belangrijk het is dat leden geïnspireerd blijven. Zelf willen we ook niet steeds hetzelfde kunstje doen. We willen vooruit, vernieuwen en de ambities van onze klanten waarmaken. Ons werk bestaat uit twee pijlers: ons creatieve denk- en organisatievermogen en de hightech digitale cloudsystemen die ons werk ondersteunen.

Ledenadministratie en basistaken vereniging

Vereniging Zonder Zorgen verzorgt de basistaken van de vereniging: de ledenadministratie, mutaties, klantenservice, incasso en crediteuren- en debiteurenadministratie. Dat doen we met behulp van de nieuwste IT-cloudsystemen. Zo is uw administratie optimaal gestructureerd en altijd toegankelijk.

Events, communicatie en trainingen

Ons werk stopt niet bij de administratieve processen. Wij willen uw vereniging graag laten groeien. Zorgen voor dynamiek, voor enthousiaste leden die veel terugkrijgen voor hun lidmaatschap. Daarom denken we proactief mee over communicatie en marketing en organiseren we events en trainingen. Zo kunt u zich richten op de inhoud, wij doen de rest.

Onze pluspunten
Waarom werken met Vereniging Zonder Zorgen?

Automatiseren met de nieuwste IT-systemen

Dankzij onze hightech IT-systemen is uw ledenadministratie perfect georganiseerd. In de cloud, dus altijd bereikbaar.

Betrokken samenwerkingspartner

Vereniging Zonder Zorgen is meer dan een verenigingsbureau. We zijn een verenigingsbureau plus, dat proactief meedenkt, betrokken is en het meeste uit uw vereniging wil halen.

Voor een dynamische en professionele vereniging

Een keurige administratie is één, maar wij zorgen vooral dat uw leden enthousiast blijven over hun lidmaatschap. Dat zij uw vereniging dynamisch, professioneel en inspirerend vinden. Met een groeiend ledenaantal en een actieve community als resultaat.

U kunt ons altijd bellen

Vereniging Zonder Zorgen is een betrokken collega op afstand. We staan altijd voor u klaar: even bellen en we regelen het.

Nieuws

Waarde toevoegen als (beroeps-)vereniging? Chat met uw leden !

Een van de belangrijkste redenen om van bijvoorbeeld een beroepsvereniging lid te worden, is het vergaren van kennis middels het geboden netwerk. Als extern ondersteuningsbureau voor beroepsverenigingen heeft Buvoo | Verenigingzonderzorgen sinds...

Outsourcing; onderdeel van een moderne vereniging

De moderne vereniging In ons vorige blog schreven we over de veranderingen in de verenigingswereld. De nieuwe fase waar verenigingen in terecht (zullen) komen heeft te maken met innovatie. Er wordt niet slechts gekeken naar het aanbieden van...

De nieuwe vereniging

Vereniging 2.0 Een tijd geleden schreven we al eens over “Vereniging 2.0”. Waar commerciële bedrijven al jaren meer focus hadden op innoveren, bleef dit bij verenigingen vaak nog achter. De rol van een vereniging was helder: het behartigen van de...

Wat betekenen we voor onze relaties?

“Van Vereniging Zonder Zorgen (Buvoo) kun je op aan: zij zijn veelzijdig, flexibel en professioneel.

Al jarenlang een kei in het ondersteunen van onze vereniging!”

Annemieke Driessen

Voorzitter, VEN [ Vereniging EMDR Nederland ]

“Betrokken, fijn in omgang, flexibel en goede bereikbaarheid.

VZZ bood ons in tijden van crisis proactief opties om onze studie-dagen op een alternatieve wijze aan te bieden. Wij waarderen de warme betrokkenheid en grote reactiesnelheid.”

Stephen E. Querido

Bestuurslid / Secretaris, VVK

Het KNGMG heeft sinds 2020 zijn ledenadministratie bij Buvoo ondergebracht. De overstap was eenvoudig en de samenwerking bevalt ons erg goed.”

Annemieke van den Beukel

Bestuurslid / Penningmeester, KNGMG [ Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap ]

Koffie?

Elke samenwerking begint bij een goed gesprek. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen. U bent van harte welkom op ons kantoor.