Voortreffelijke Workshop met als thema: Woede, Wrok en Wraak.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Herman Veerbeek werkt voor de organisatie van zijn workshops al jaren samen met Buvoo | Trainingzonderzorgen.

De workshop ‘Woede, wrok en wraak’ van Herman kreeg recentelijk over de laatste 5 workshops (allemaal online) een gemiddelde beoordeling van 9,14.

Dit heeft te maken met het onderwerp alsmede met de organisatie van deze workshops.

Behandelaars in zowel de reguliere GGZ als in de forensische sector worden regelmatig geconfronteerd met patiënten met trauma gerelateerde gevoelens. Gevoelens van woede, wrok en/of wraak. Het Woede, Wrok en Wraak-protocol van Herman Veerbeek is een effectieve behandeling gebleken bij symptomen zoals angst, schrikachtigheid, flashbacks en nachtmerries. Er is in 2018 door Caspar Haspels & Jos Kuijer voor de KRO-NCRV zelfs een documentaire over gemaakt.

Aan de andere kant organiseert en ontzorgt Buvoo | Trainingzonderzorgen bij vele trainingen en workshops. De organisatie wordt gekenmerkt door de hoge mate van automatisering bij het verwerken van de inschrijvingen, betalingen, het faciliteren van de Online-Streaming en nog veel meer.

Heeft u interesse in deze workshop van Herman? Vanaf april zijn er weer plekken beschikbaar. Kijk op www.buvoo.nl bij ‘trainingen’.

Wilt u zich als trainer eigenlijk ook alleen maar focussen op de inhoud of wilt u gewoon weten op welke manier wij al die (online)trainingen faciliteren? Kijken op www.trainingzonderzorgen.nl of bel: 06-57318192