Waarde toevoegen als (beroeps-)vereniging? Chat met uw leden !

Voeg waarde toe als vereniging: verbind door chatten.

Een van de belangrijkste redenen om van bijvoorbeeld een beroepsvereniging lid te worden, is het vergaren van kennis middels het geboden netwerk.

Als extern ondersteuningsbureau voor beroepsverenigingen heeft Buvoo | Verenigingzonderzorgen sinds kort een extra service voor haar klanten. We bieden namelijk de mogelijkheid om als bureau te chatten met (potentiële) leden en websitebezoekers. Via de live-chats kunnen zij direct vragen stellen over de meest uiteenlopende zaken.

Dit werkt drempelverlagend omdat er nu online contact is met het ondersteuningsbureau. Men wordt sneller geholpen en sneller gekoppeld aan andere leden of externe stakeholders.

De vereniging verhoogt hiermee haar service naar de leden en op basis van deze vragen (en antwoorden) bouwen we een database op waarmee we de FAQ-chatrobot kunnen vullen. Deze kan vaak al binnen een paar weken in gebruik worden genomen, waardoor de vereniging op relatief korte termijn 24 uur per dag haar leden kan voorzien van (standaard)antwoorden.

Bent u ook geïnteresseerd in deze mogelijkheid of wilt u meer weten over het modernste ondersteuningsbureau van Nederland? Neem dan contact met ons op.

Chatten mag uiteraard ook. ; . ) Dit kan via onze website: www.buvoo.nl of www.verenigingzonderzorgen.nl

Desiree van Balen
Buvoo

info@buvoo.nl  |  www.buvoo.nl  |  040-282 7768  of  naar Verenigingzonderzorgen: info@verenigingzonderzorgen.nl

Buvoo neemt als extern verenigingsbureau desgewenst alle, voor verenigingen, gangbare werkzaamheden over: Financiën, ledenadministratie, bestuursondersteuning, website-ondersteuning en organisatie van alle mogelijke events. Buvoo ontzorgt !